Fogás: egyéb, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejben az élesztőt felfuttatni.
A lisztet,margarint,tojássár gáját,tejfölt,sót,majd a felfuttatott élesztőt
összegyúrni.Kb 1órát pihentetni.
Ezután kinyújtani 1-1.5 cm vastagságúra.
Nagy pogácsaszaggatóval kiszaggatni.
Mindegyik közepébe egy kolbász karikát,és egy kis szelet sajtot tenni.
Batyut hajtani,majd tojássárgával lekenni.
A tetejére köménymagot szórni(ez el is maradhat)
Forró sütőben aranybarnára sütni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom,kiadós akár ebédre egy leves után is.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
eva6
2011.12.31 08:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
élesztőt felfuttatni, felfuttatott élesztőt, kolbász karikát, tetejére köménymagot, leves után, füstöltkolbász, tojássárgáját, tojássárgával, felfuttatott, aranybarnára, vastagságúra, Tojássárgája, Töltelékhez, felfuttatni, köménymagot, kiszaggatni, összegyúrni, pihentetni, kinyújtani, Kolbászos, margarint, Mindegyik, köménymag, közepébe, élesztőt, élesztőt, Tetejére, margarin, maradhat, tetejére, kolbász, liszt, margarin, tojás sárgája, pohár tejföl, izlés szerint, élesztő, Töltelékhez füstöltkolbász, mackó sajt, Tetejére Tojássárgája, köménymag,
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|